حضور مرکز آموزشهای تخصصی و آزاد دانشگاه علامه طباطبائی در نمایشگاه تخصصی بورس، بانک و بیمه

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۵۹۷ خبر روز خبر روز اخبار و رویدادها خبر روز اطلاعیه ها

بازار بورس یکی از رکن های اصلی اقتصاد هر کشوری است و بدیهی است که سرمایه گذاران و علاقمندان فراوانی داشته و البته دارد.

خبر مهم اینکه این روزها نمایشگاه تخصصی بورس، بانک و بیمه در محل نمایشگاه بین المللی تهران درحال برگزاری است.

بنابراین فرصتی عالی برای آموختن علمی و صحیح سرمایه گذاری و یا حتی یادگرفتن روشهای موثر خرید و فروش سهام به وجود آمده، لذا مرکز آموزشهای تخصصی و آزاد دانشگاه علامه طباطبائی با رویکرد معرفی هرچه بیشتر دوره های (MBAبازار سرمایه) در این نمایشگاه حضور داشته و پیشنهاد میشه وقتی در این دوره ها آموزش ببینید میتونید به راحتی خرید و فروش سهام تجربه کنید و سرمایه خودتون افزایش بدید البته با منطق و تحلیل درست که متعلق به خودتون هست.

مزایای این دوره ها علاوه بر یادگیری و آشنایی کامل با بازار سرمایه و پارامترهای موثر بر آن مفتخر به دریافت ۴ گواهینامه معتبر از سازمان بورس و اوراق بهادار شده و علاوه بر اون مفتخر به دریافت گواهینامه از دانشگاه علامه طباطبائی خواهید شد.

تیم آموزشی مرکز آموزشهای تخصصی وآزاد دانشگاه علامه طباطبائی باهمکاری سازمان بورس و اوراق بهادار کشور تلاش کرده دراین چند روز به بهانه حضور در غرفه دانشگاه علامه طباطبائی سالن41 غرفه ۲۳B تحلیل ها و مطالبی مفید برای شما تهیه کنه.

منتظر دیدار شما از غرفه دانشگاه علامه طبا طبائی در سالن 41 شماره۲۳B هستیم.