کارگاه معرفی دوره های آماگی آزمون بین المللی آیلتس

۰۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۸۱ آموزش اخبار و رویدادها
کارگاه معرفی دوره های آماگی آزمون بین المللی آیلتس

با توجه به اهمیت یادگیری زبان  انگلیسی در تمام مراحل زندگی بخصوص در مقطع دانشجویی برای دانشجویان محترم جهت انجام امور آموزشی، تبادل اطلاعات با دنیای خارج و ارتقا کیفیت آموزشی ، بخش تخصصی آزاد دانشگاه علامه طباطبائی با قصد بهبود دانش زبانی دانشجویان و آماده کردن دانشجویان برای آزمون بین المللی آیلتس، دوره های آمادگی آزمون آیلتس را بصورت کاملا حرفه ای و اصولی در ده ترم (5سطح، از صفر تا صد زبان انگلیسی)در دستور کار خود قرار داده است.

لذا با این هدف، کارگاه معرفی دوره های آمادگی آزمون آیلتس جهت آشنایی دانشجویان با این دوره ها و فرآیند آن در روز جمعه مورخ 6 مهرماه 97 ساعت 10 الی 12 در توانیر، میدان شهید عباسپور، خیابان نظامی گنجوی، نبش کوچه هفت پیکر دانشکده بیمه اکو و دفتر آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه علامه برگزار می شود.

ثبت نام در پرتال آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی به آدرس OTC.ATU.AC.IR

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 88880993 و 88872058 تماس حاصل فرمایید.