زمان و نحوه برگزاری آزمون زبان انگلیسی مورخ ۱۹ تیر ۱۴۰۳

زمان و نحوه برگزاری آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی رسما رأس ساعت -/۱۵ عصر و به صورت حضوری تأیید می شود.
زمان و نحوه برگزاری آزمون زبان انگلیسی مورخ ۱۹ تیر ۱۴۰۳

به اطلاع کلیه داوطلبان شرکت در آزمون زبان انگلیسی مورخ 1403/04/19 دانشگاه علامه طباطبایی می رساند: آزمون ذکر شده راس ساعت -/15 عصر بصورت حضوری در ساختمان مرکز آموزشهای تخصصی آزاد دانشگاه به نشانی : خیابان ولیعصر (عح) ، خیابان توانیر ، خیابان نظامی گنجوی نبش کوچه هفت پیکر برگزار خواهد شد.

از کلیه شرکت کنندگان محترم خواهشمند است : ضمن مطالعه دقیق لیست پیوست و با رعایت کامل بهداشت شخصی، حداکثر تا نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل فوق الذکر حضور داشته باشند.

باتوجه به عدم تحویل وسایل شخصی ، رعایت نکات ذیل الزامی می باشد :

1 . لطفا از آوردن کیف ، کتاب و جزوه جدا خودداری فرمایید.

2. همراه داشتن اصل کارت ملی، شناسنامه و کارت دانشجویی به عنوان کارت ورود به جلسه آزمون الزامی می باشد.

3. به هنگام شروع آزمون کلیه موبایلها خاموش و یا در حالت پرواز قرار داده شود.

4. حتما تا قبل از زمان آزمون، در صفحه شخصی خود در سامانه OTC.ATU.AC نسبت به بارگزاری عکس و همچنین ویرایش و تأیید جنسیت خود اقدام فرمایید.

لیست اسامی شرکت کنندگان نهایی

با آرزوی موفقت روز افزون