دوره پاییز

برگزاری دوره آمادگی زبان انگلیسی نوبت پاییز ۱۴۰۲

ثبت نام دوره پاییز ۱۴۰۲ آمادگی زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی آغاز می شود.
برگزاری دوره آمادگی زبان انگلیسی نوبت پاییز ۱۴۰۲

به اطلاع کلیه علاقه مندان‌ شرکت در دوره آمادگی برای آزمون زبان امتحان جامع می رساند: ثبت نام این دوره بر روی سایت otc.atu.ac.ir از روز شنبه مورخ 15 مهر 1402 رأس ساعت -/10 صبح آغاز می‌گردد.

* توجه: این دوره شامل تمام دانشجویان دانشگاهها در سطح کشور می باشد.

*دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی درصورت تمایل به استفاده از تخفیف دانشجویی فقط از طریق ورود با احراز هویت می توانند از تخفیف دانشجویی استفاده نمایند.
* درصورت عدم واریز وجه شهریه، اسامی بطور اتوماتیک از لیست حذف خواهد شد.

شرایط دوره:
شروع ثبت نام: شنبه 15 مهر 1402
استاد: دکتر بهزاد نزاکت گو
مهلت ثبت نام: تا تکمیل ظرفیت
شروع دوره: 18 مهر 1402
پایان دوره:  24 آذر 1402

نحوه برگزاری دوره: غیرحضوری
روزهای برگزاری: سه شنبه ها و چهارشنبه ها از ساعت -/19 لغایت -/21 و جمعه ها از ساعت --/09 لغایت --/13
* باتوجه به بروز امور غیر قابل پیش بینی، احتمال تغییر در زمان برگزاری کلاس وجود دارد.

در صورت ثبت نام، فراگیران می توانند از روز دوشنبه (روز قبل از شروع دوره)، اطلاعات مربوط به کلاس را در صفحه شخصی خود روی سایت otc.atu.ac.ir در منوی پیامها ملاحظه فرمایند.

همچنین باتوجه به بستر اینترنت در سطح کشور احتمال پایین بودن سرعت اینترنت در برگزاری کلاس وجود خواهد داشت.

لینک اطلاعات تکمیلی:
training.atu.ac.ir/fa/page/6330/آمادگی آزمون زبان