نشست هم‌افزایی مدیران مرکز آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۲۵۶۶ خبر روز
نشست هم‌افزایی مدیران مرکز آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه علامه طباطبائی و فردوسی مشهد، به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی در دفتر معاونت آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، جلسه هم افزایی مراکز آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه فردوسی مشهد، در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این جلسه دکتر هادی اعظمی، مدیر مرکز آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه فردوسی، و دکتر وحید رضایی تبار مدیر مرکز آموزش های تخصصی دانشگاه علامه طباطبائی به تبادل تجربیات و برنامه های خود پرداختند و بر لزوم  همکاری هرچه بیشتر  مراکز آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه های سطح یک کشور  تأکید کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی دانشگاه فردوسی مرکز آموزش های تخصصی آزاد