دوره پاییزه

برگزاری دوره آمادگی زبان انگلیسی نوبت پاییز ۱۴۰۱

ثبت نام دوره پاییز ۱۴۰۱ آمادگی زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی آغاز می شود.
برگزاری دوره آمادگی زبان انگلیسی نوبت پاییز ۱۴۰۱

به اطلاع کلیه علاقه مندان‌ شرکت در دوره آمادگی برای آزمون زبان امتحان جامع می رساند: ثبت نام این دوره بر روی سایت otc.atu.ac.ir از روز شنبه مورخ 28 آبان ۱۴۰۱ رأس ساعت -/10 صبح آغاز می‌گردد.

* توجه: این دوره شامل تمام دانشجویان دانشگاهها در سطح کشور می باشد.

*دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی درصورت تمایل به استفاده از تخفیف دانشجویی فقط از طریق ورود با احراز هویت می توانند از تخفیف دانشجویی استفاده نمایند.
* درصورت عدم واریز وجه شهریه، اسامی از لیست حذف خواهد شد.

شرایط دوره:
شروع ثبت نام: شنبه 28 آبان ۱۴۰۱
استاد: عبدالباسط سعیدیان
مهلت ثبت نام: تا تکمیل ظرفیت
شروع دوره:03 آذر ۱۴۰۱
پایان دوره: 07 بهمن ۱۴۰۱
نحوه برگزاری دوره: غیرحضوری
روزهای برگزاری:  پنج شنبه ها از ساعت 13/30  لغایت 17/30 و جمعه ها از ساعت 09/30  لغایت 13/30
* باتوجه به بروز امور غیر قابل پیش بینی، احتمال تغییر در ساعات برگزاری کلاس وجود دارد.

نکته مهم: در معرفی مشخصات اولیه اعلام یک ایمیل با پسوند gmail.com@.*** جهت اطلاع رسانی لازم است.

همچنین باتوجه به بستر اینترنت در سطح کشور احتمال پایین بودن سرعت اینترنت در برگزاری کلاس وجود خواهد داشت.

لینک اطلاعات تکمیلی:
training.atu.ac.ir/fa/page/6330/آمادگی آزمون زبان