اطلاعات تکمیلی آزمون زبان انگلیسی

۱۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۲:۲۲ کد : ۱۷۴۸۵ خبر روز آموزش خبر روز اخبار و رویدادها خبر روز اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۲۵۴
اطلاعات تکمیلی برگزاری آزمون زبان انگلیسی باتوجه به تاکید به حضوری شدن کلاسها از تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ اعلام شد.
اطلاعات تکمیلی آزمون زبان انگلیسی

پیرو اطلاعیه برگزاری آزمون زبان انگلیسی در اردیبهشت ماه 1401، به اطلاع کلیه واجدین شرایط ‌شرکت در آزمون مذکور برای امتحان جامع مقطع دکتری دانشگاه می رساند: باتوجه به تاکید به حضوری شدن کلاسها از تاریخ 14 فروردین 1401، موارد ذیل تاکید و تأیید می گردد:

الف:ثبت نام این آزمون کمافی السابق، طبق اطلاعیه اعلامی بر روی سایت otc.atu.ac.ir، روز چهارشنبه مورخ 17 فروردین 1401 رأس ساعت -/10 صبح آغاز می گردد.

ب: تاریخ آزمون زبان انگلیسی از روز جمعه 02 اردیبهشت 1401 به روز جمعه 16 اردیبهشت ۱۴۰۱، رأس ساعت: 10 صبح منتقل و به صورت حضوری در ساختمان توانیر واقع در خیابان ولیعصر(عج)، خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، نبش کوچه هفت پیکر تایید می گردد.

قابل ذکر است درصورت تغییر شرایط بهداشتی، اطلاعات در همین صفحه متعاقبا اعلام خواهد شد.

مرکز آزمون زبان انگلیسی
مدیریت مرکز آموزشهای تخصصی آزاد