دوره زمستان

برگزاری دوره آمادگی زبان انگلیسی نوبت زمستان ۱۴۰۰

ثبت نام دوره زمستان ۱۴۰۰ آمادگی زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی آغاز می شود.
برگزاری دوره آمادگی زبان انگلیسی نوبت زمستان ۱۴۰۰

به اطلاع کلیه علاقه مندان‌ شرکت در دوره آمادگی برای آزمون زبان امتحان جامع می رساند: ثبت نام این دوره بر روی سایت otc.atu.ac.ir از روز شنبه مورخ 30 بهمن ۱۴۰۰ راس ساعت -/10 صبح آغاز می‌گردد.

* توجه: این دوره شامل تمام دانشجویان دانشگاهها در سطح کشور می باشد.

*دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی درصورت تمایل به استفاده از تخفیف دانشجویی فقط از طریق ورود با احراز هویت می توانند از تخفیف دانشجویی استفاده نمایند.
* درصورت عدم واریز وجه شهریه، اسامی از لیست حذف خواهد شد.

شرایط دوره:
شروع ثبت نام: شنبه 30 بهمن ۱۴۰۰
مهلت ثبت نام: تا تکمیل ظرفیت
شروع دوره: 4 اسفند ۱۴۰۰
پایان دوره: 22 اردیبهشت ۱۴۰۱
نحوه برگزاری دوره: غیرحضوری
روزهای برگزاری: چهارشنبه و پنج شنبه از ساعت 15 لغایت 19
* فقط 3 و 4 فروردین 1401 مصادف با نوروز باستانی کلاس برگزار نخواهد شد.
محل برگزاری کلاس: اسکای روم
زمان برگزاری آزمون: متعاقبا اعلام خواهد شد.

لینک اطلاعات تکمیلی:
training.atu.ac.ir/fa/page/6330/آمادگی آزمون زبان