برگزاری آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبایی 1400/02/10

به اطلاع می رساند: مدیریت مرکز آموزشهای تخصصی آزاد دانشگاه نوبت بهاره آزمون زبان خود را در تاریخ 1400/02/10 برگزار می نماید.
برگزاری آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبایی 1400/02/10

به اطلاع می رساند: مدیریت مرکز آموزشهای تخصصی آزاد دانشگاه ،  باتوجه به رسالت مدیریتی خود، ثبت نام نوبت بهاره آزمون زبان خود را به تاریخ 1400/02/10 ، از صبح روز چهارشنبه مورخ 99/12/27 بر روی سایت به نشانی https://otc.atu.ac.ir آغاز می نماید.

مطالعه شرایط عمومی

شروع ثبت نام : 27 اسفند 1399
مهلت ثبت نام : تا پایان تکمیل ظرفیت

نحوه برگزاری: باتوجه به شرایط بهداشتی در سطح کشور، متعاقبا اعلام خواهد شد.

ساعت برگزاری: باتوجه به تعیین نحوه برگزاری (آنلاین یا حضوری) متعاقبا اعلام خواهد شد.

داوطلبین گرامی توجه فرمایید : در هنگام ثبت نام نسبت به آپلود عکس 4*3 ، ثبت شماره تلفنی که نرم افزار واتس آپ بر آن نصب باشد و پرداخت شهریه دقت مضاعف فرمایید.

* درصورت عدم دقت به موارد فوق، اسامی ظرف مدت 24 ساعت، بصورت اتوماتیک از سیستم حذف و ثبت نام کان لم یکن تلقی می گردد.

مدیریت آموزشهای تخصصی آزاد
مرکز آزمون