اطلاعیه نحوه برگزاری آزمون زبان مورخ ۹۹/۱۱/۲۴

باتوجه به تصمیمات متخذه ، نحوه برگزاری آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبایی مورخ ۹۹/۱۱/۲۴ رسما بصورت حضوری اعلام شد.
اطلاعیه نحوه برگزاری آزمون زبان مورخ ۹۹/۱۱/۲۴

به اطلاع کلیه داوطلبان شرکت در آزمون زبان نوبت زمستان دانشگاه علامه طباطبایی می رساند: به علت شرایط بهداشتی موجود در سطح کشور و لزوم برگزاری آزمون زبان و به منظور رعایت پروتکل بهداشتی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت و جلوگیری از ازدحام بیش از حد برای انتشار ویروس کووید 19 و بیماری کرونا ، آزمون ذکر شده بصورت حضوری و در دو نوبت صبح راس ساعت -/9 و عصر راس ساعت -/14 در ساختمان مرکز آموزشهای تخصصی آزاد دانشگاه به نشانی : خیابان ولیعصر (عح) ، خیابان توانیر ، خیابان نظامی گنجوی نبش کوچه هفت پیکر برگزار خواهد شد.

از کلیه شرکت کنندگان محترم خواهشمند است : ضمن مطالعه دقیق لیستهای پیوست ، جهت اطلاع از زمان برگزاری آزمون خود  و رعایت کامل بهداشت شخصی  و استفاده از ماسک ، حداکثر تا نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل فوق الذکر حضور بهم رسانند.

باتوجه به عدم تحویل وسایل شخصی ، رعایت نکات ذیل الزامی می باشد :

1 . لطفا از آوردن کیف ، کتاب و جزوه جدا خودداری فرمایید. (ضمن اینکه  امکان همراه داشتن در سر جلسه امتحان وجود ندارد ، دانشگاه تحت هیچ عنوان مسئولیت وسایل شخصی را به عهده نخواهد گرفت.)

2. همراه داشتن اصل کارت ملی یا کارت دانشجویی که به عنوان کارت ورود به جلسه آزمون تلقی می گردد.

3. به هنگام شروع آزمون کلیه موبایلها خاموش و یا در حالت پرواز قرار داده شود.

لیست اسامی نوبت صبح                     لیست اسامی نوبت عصر

با آرزوی موفقت روز افزون