اطلاعیه شهریه آزمون زبان مورخ 99/11/24

تعداد بازدید:۱۱۵۶
درصورت عدم پرداخت هزینه آزمون زبان مورخ 99/11/24 ، ثبت نام متقاضیان کان لم یکن تلقی می گردد.
اطلاعیه شهریه آزمون زبان مورخ 99/11/24

به اطلاع آن دسته از داوطلبان ثبت نام کرده در آزمون زبان مورخ 99/11/24 دانشگاه که تاکنون موفق به پرداخت شهریه آزمون خود نگردیده اند ، می رساند باتوجه به تکمیل ظرفیت آزمون مذکور ، لیست افراد شهریه پرداخت نکرده از سیستم بطور خودکار در پایان وقت اداری روز چهار شنبه مورخ 99/10/24 ، حذف و داوطلبان پس از پایان مهلت مقرر ، حق هرگونه اعتراضی را از خود سلب می نمایند.

لذا خواهشمند است ظرف مدت تعیین شده تا پایان وقت اداری روز چهار شنبه مورخ 99/10/24 نسبت به تعیین تکلیف درخصوص تایید شرکت در آزمون خود اقدام فرمایید.

همچنین درصورت حذف افراد مذکور پس از مهلت مقرر ، ظرفیت ثبت نام در آزمون برای متقاضیان جدید به شرط پرداخت شهریه آنلاین فعال خواهد شد.

مهلت ثبت نام : پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 99/11/11

با آرزوی موفقت روز افزون