خبر فوری : پایان یافتن مهلت پرداخت شهریه دوره آمادگی آزمون زبان

باتوجه به تکمیل ظرفیت دوره آمادگی آزمون زبان نوبت زمستان 99 دانشگاه ، مهلت پرداخت شهریه داوطلبین ، پایان وقت اداری روز 99/09/18 اعلام می گردد.
خبر فوری : پایان یافتن مهلت پرداخت شهریه دوره آمادگی آزمون زبان

به اطلاع آن دسته از داوطلبین ثبت نام کرده در دوره آمادگی آزمون زبان نوبت زمستان 1399 دانشگاه که تاکنون موفق به پرداخت شهریه دوره خود نگردیده اند ، می رساند باتوجه به نزدیک شدن به پایان مهلت ثبت نام دوره مذکور ، لیست افراد شهریه پرداخت نکرده از سیستم بطور خودکار در پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 99/09/18 ، حذف خواهند شد و داوطلبین پس از پایان مهلت مقرر ، حق هرگونه اعتراضی را از خود سلب می نمایند.

لذا خواهشمند است ظرف مدت تعیین شده تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 99/09/18 نسبت به تعیین تکلیف درخصوص تایید حضور خود اقدام فرمایید.

همچنین درصورت حذف افراد مذکور پس از مهلت مقرر ، ظرفیت ثبت نام در دوره برای متقاضیان جدید به شرط پرداخت شهریه آنلاین فعال خواهد شد.

مهلت ثبت نام : پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 99/09/22

با آرزوی موفقت روز افزون