ليست شركت كنندگان در آزمون 30 آبان 1399

لیست شرکت کنندگان در آزمون 30 آبان 1399

۲۲ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۲۴ خبر روز آموزش اخبار و رویدادها
لیست شرکت کنندگان در آزمون 30 آبان 1399

با توجه به برگزاری آزمون زبان دانشگاه در تاریخ 30 آبان 1399 لیست شرکت کنندگان در این آزمون به شرح زیر اعلام می شود.
آن دسته از دانشجویان که فرایند ثبت نام را تکمیل نموده اند و اسم آنها در لیست مذکور موجود نیست می توانند روزهای شنبه لغایت دوشنبه مورخ 24 آبان الی 26 آبان با مرکز آموزش های تخصصی آزاد با شماره تلفن های 88880993 و 88880992 تماس حاصل نمایند و پیگیر مشکل احتمالی خود باشند.
شایان ذکر است، دانشجویان محترم حتما قبل از روز آزمون دستورالعمل مربوط به نحوه برگزاری آزمون آنلاین زبان دانشگاه علامه طباطبائی که بر روی سایت اصلی دانشگاه بارگذاری شده است را با دقت مطالعه نمایند.

جهت مشاهده اسامی شرکت کنندگان آزمون 30 آبان 1399 دانشگاه علامه طباطبائی به فایل PDF الصاق شده مراجعه نمایند.

با توجه نیاز به هماهنگی های مورد نیاز قبل از برگزاری آزمون با بخش های مختلف دانشگاه، لذا به درخواست پیگیرهای بعد از این تاریخ ترتیب اثر داده نمی شود.

با آرزوی موفقیت برای تمام دانشجویان محترم

نظر شما :