استقبال دانشجویان از دوره های مجازی دفتر مهارت افزایی

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۸۱ خبر روز آموزش خبر روز اخبار و رویدادها خبر روز اطلاعیه ها
دفتر مهارت افزایی داننشگاه علامه طباطبائی با فراهم کردن بسترهای مناسب به عنوان دانشگاه پیش‌رو در آموزش الکترونیک در حوزه مهارت افزایی از ۲۰ اسفند سال گذشته ‏به ارائه آموزش‌های مجازی به دانشجویان اقدام کرده است.
استقبال دانشجویان  از دوره های مجازی دفتر مهارت افزایی

این شیوه آموزشی مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است و تاکنون تمامی کلاس‌های قبلی دفتر مهارت افزایی که قابلیت ارائه به صورت مجازی را داشته‌اند  سامانه برگزار شده است.‏
برقراری تعامل دوسویه و رفع اشکال دانشجویان در ‏فضای مجازی و برگزاری آزمون و ارائه تکلیف را بخشی از نکات مثبت این سامانه دانست .
دانشجویان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه otc.atu.ac.ir مراجعه و یا به کانال تلگرام @atumaharat رلجعه نماییند.