ثبت نام پنجمین دوره از آموزش های ضمن خدمت کارکنان

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۲۲۵ خبر روز اخبار و رویدادها
آغاز ثبت نام نوبت پنجم از دوره 30 ساعت آموزش مدیریتی مربوط به همکاران اداری با سابقه حداقل 4 سال، از ساعت 13 روز یکشنبه مورخ 98/11/20 بر روی سامانه آموزشی دانشگاه
ثبت نام پنجمین دوره از آموزش های ضمن خدمت کارکنان

به اطلاع همکاران محترم اداری دانشگاه می رساند: باتوجه به استقبال زیاد و درخواست کارکنان و همچنین اخذ مجوز مدیریت آموزش­های تخصصی آزاد و مهارت افزایی از مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی ، جهت برگزاری دوره 30 ساعت آموزش مدیریتی ، نوبت پنجم دوره فوق یکشنبه مورخ 98/11/20، ساعت 13 بر روی سامانه آموزشی دانشگاه به آدرس otc.atu.ac.ir   جهت ثبت نام، فعال خواهد شد. لازم به ذکر است که کلاسهای مربوط به نوبت مذکور که شامل 5 واحد درسی 6 ساعته است، از تاریخ 98/12/08 لغایت 98/12/22 در محل خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، نبش کوچه هفت پیکر با شرایط ذیل برگزار می شود و فقط همکارانی که دارای سابقه کاری 4 سال و بالاتر هستند مجاز به ثبت نام در این دوره می باشند.

• دوره به صورت یک بسته آموزشی ارائه می شود. لذا تنها یک گواهینامه واحد در پایان دوره ، مشروط به حضور در تمام کلاسها به شرکت کنندگان اعطا می شود.
  • روزهای برگزاری دوره پنج شنبه و جمعه هر هفته از ساعت 9 صبح الی 15.30 عصر است.

نوبت صبح : 9 لغایت 12

نوبت عصر : 12.30 لغایت 15.30