برگزاری دوره آشنایی با روابط بین الملل و مبانی دیپلماسی

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۲۸ آموزش اخبار و رویدادها
برگزاری دوره آشنایی با روابط بین الملل و مبانی دیپلماسی

با توجه به پیشرفت های روز افزون کشورها و نیاز به مذاکره و جهت حل کردن چالش ها و مسائل موجود کشورها، بنابراین جوامع با این هدف به تربیت و پرورش مدیران و متخصصانی نموده اند که در شرایط خاص و پیچیده کنونیبتوانند  با استفاده از ابزارهای مختلفی چون اصول مذاکره، مبانی دیپلماسی و استفاده از روابط بین الملل مسائل و مشکلات بوجود امده در ارتباطات خود با سایر جوامع و کشورها را مرتفع سازند.

مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی نیز با این هدف اقدام به برگزاری اولین دوره " آشنایی با روابط بین الملل و مبانی دیپلماسی" نموده است تا از این طریق به پرورش متخصصان حوزه ارتباطات بین الملل و دیپلماسی مددرساند و اینگونه به این نیاز مهم جامعه کنونی پاسخ دهد.

هدف از برگزاری دوره چیست؟

آشنایی با شرایط، مقتضیات و چگونگی روابط بین کشورها و درک و فهم نقش و جایگاه دیپلماسیدر تعاملات بین المللی

چه کسانی می توانند در دوره شرکت کنند؟

1. مدیران سازمان های اجرایی

2. فارغ التحصیلان رشته های علوم سیاسی و روابط بین الملل

3. تمام علاقمند به حوزه های دپیلماسی و روابط بین الملل

سرفصل های دوره چه دروسی را شامل می شود؟

دروس پایه

1. مبانی علم سیاست

2. اصول روابط بین الملل

3.مبانی و مفاهیم دیپلماسی

دروس تخصصی

1. تاریخ روابط بین الملل

2. امنیت در روابط بین الملل

3.حقوق دیپلماتیک و کنسولی

4. دیپلماسی در سازمان های بین المللی

طول دوره مدت است؟

دوره شامل 200 ساعت آموزشی است که در طول یکسال به متقاضیان ارائه خواهد شد و یک روز در هفته برنامه کلاسی به دانشپذیران ارائه خواهد گردید.

پل های ارتباطی با مرکز چیست؟

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های 88880992 و یا 88880993 تماس حاصل فرمایید و یا در واتساپ یا تلگرام با شماره 6080336-0930با کارشناسان مرکز در ارتباط باشید و یا به آدرس توانیر، میدان شهید عباسپور، خیابان نظامی گنجوی، نبش کوچه هفت پیکر، مرکز آموزش های تخصصی آزاد مراجعه نمایید.